tiistai 1. heinäkuuta 2014

Virkapuolue ja veronmaksajat

Yhteiskunnan on tarkoitus luoda palveluita ja lainsäädäntöä yhteisölle joka kustantaa verorahoillaan niitä niin miten demokratialla äänestävät ja ohjaavat yleistä mielipidettä.

 Kuten moni puoluekkin on virkakoneisto selkeästi alkanut olemaan edunsaaja yhteisön sanansaattaja. Virkakoneisto ei ratkaise ongelmia tai vääriä valintoja oikomalla vaan korjaa itseään palveluiden palveluilla joka johtaa siihen että käytössä olevat verorahat loppuvat koska niitä ei riitä oravanpyörässä vai sanotaanko pyramidihuijauksessa kuin tietty määrä.

 Ainoa oikea tapa saada yhteiskuntamme tehokkuusluku tuossa asiassa oikaistua on joka tapauksessa suuren luokan remontti ja se miten se toteutetaan on nyt harkittava sekä päätettävä mahdollisimman nopeasti. Ei varmasti ole yhtä oikeaa tapaa edetä joten siittä ei liikaa kannata diskuteerata vaan otetaan korjaus suunta ja opitaan miten pitää korjata kohta uudestaan. On myös fakta että yksi toimenpide tulevaisuuteen ei ole ikuinen vaan tilannetta pitää seurata jatkuvasti ja olla avoin uusille korjaus liikkeille.

 Virkakoneistosta on tullut järjestelmä joka ruokkii itselleen töitä niin kauan kuin suostumme kaikesta maksamaan ja varmuudella suuri osa kansasta on sitä mieltä että kaikki ratkaisut eivät ole tarkoituksen mukaisia tai korjauksen korjauksen korjauksen jälkeen kannattaisi miettiä alkuperäistä ideaa uusiksi. Järjestelmän käsissä ja päätäntä tavoitteissa on heidän omien työpaikkojensa ja näkemyksiensä kanta.

 Perään kuulutan kaikkien kansan valtuuttamien edustajien moraalia ja vastuuta jokaisella eri tasolla ministereihin asti oikeasti miettimään mikä on tärkeää tulevaisuuden kannalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti